Hirdetés

Hiába sztrájkolnak a forgatókönyvírók, elkezdődött a Deadpool 3 forgatása

|

Meglesznek a helyzet nehézségei, de Ryan Reynolds és Hugh Jackman ezektől függetlenül a kamerák elé áll.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban az írók sztrájkja miatt most egy kicsit húzós a helyzet. Rengetegen vesznek részt a munkabeszüntetésben, ami számos projektet érint Marvel produkciókkal együtt.

Ez a Deadpool 3 stábját kevésbé érinti, amely közben meg is kezdte a film forgatását. A ComicBook.com jelentése szerint a Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével készülő filmnél már forognak a kamerák.

Hirdetés

Az egész projekt egy kicsit fura helyzetben van. Mivel a Deadpool 3 gyártását már régen beidőzítették, így jó esély van rá, hogy a teljes forgatókönyv elkészült a forgatások előtt. Ettől függetlenül az írókra szükség lenne, mivel nélkülük nem lehet módosításokat végezni a sztorin, vagy extra szövegeket hozzáadni a dialógusokhoz. Reynolds például nagyon szeret vicceket improvizálni, de a szerződése miatt csak azt csinálhatja, ami a forgatókönyvben is szerepel, és írók nélkül nem lesz, aki ebben segítse a színészt.

Akárhonnan nézzük, ez egy problémás helyzet lesz a srácoknak, de valószínűleg nem fognak panaszkodni. A forgatókönyvírók tisztességes kompenzációjáért vívott harc most fontosabb egy filmnél, és ezt talán mind meg is értik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)