Hirdetés

Híres pankrátor lehet Amerika Kapitány ellenfele a Captain America: New World Order filmben

|

A WWE újabb bajnoka indulhat meg a szupersztárrá válás útján.

Hirdetés

Hosszú listát lehet összeállítani a színésznek állt pankrátorokból, jóllehet, közülük csak keveseknek sikerült meghódítaniuk Hollywoodot, a legtöbbjük kénytelen volt beérni kisebb mellékszerepekkel, vagy azzal hogy kizárólag a mozivásznat messzire elkerülő, kis költségvetésű produkciókba hívták őket. Másoknak azonban bejött a váltás, Dave Bautista a Marvel, John Cena pedig DC filmes univerzumán hagyta rajta a nyomát, sőt utóbbinak bérelt helye van a James Gunn által rebootolt DCU-ban is.

De a legnagyobb sztár persze Dwayne Johnson, akinek úgy néz ki, hogy rövidesen egy újabb trónkövetelővel kell megküzdenie, miután a Captain America: New World Order atlantai forgatásán feltűnt a WWE többszörös bajnoka, Seth Rollins, de nem ám a bámészkodók között, hanem a kamera lencséje előtt, méghozzá jelmezben.

Hirdetés

Mivel az ő részvételét a projektben mindeddig titok övezte, és egyelőre nem erősítették meg hivatalosan, legfeljebb találgatni tudunk azt illetően, hogy kit alakít. A legvalószínűbb, hogy King Cobra lesz a Serpent Societyből. Az 1985-ös Captain America #310 füzetben bemutatkozott karakter ugyanis pankrátor, akinek kígyókhoz köthető képességei vannak (mérgező karmok, igéző tekintet, valamint telepátia).

Seth Rollins
Seth Rollins

Rollins már ezt megelőzően is kacérkodott a filmezéssel, de a nagy áttörés, amire a Sharknado 4. - A negyedik ébredés nyilvánvalóan teljesen alkalmatlan volt, talán összejöhet a mozikban 2024. május 3-án debütálő új Amerika Kapitány filmmel, amelynek címszereplője immáron a Steve Rogers örökébe lépő Sam Wilson (Anthony Mackie), a korábbi Sólyom.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)