Hirdetés

Hitman: A 47-es ügynök - nyerj jegyet a premier előtti vetítésre!

|

Csütörtöktől látható a hazai mozikban az új Hitman film, de ha szeretnétek a hivatalos premier előtt megtekinteni, kattintsatok!

Hirdetés

Fantasztikus négyes után az Intercom jóvoltából néhány szerencsés részt vehet a Hitman: A 47-es ügynök holnap esti, premier előtti vetítésén.

A héten debütáló moziban ezúttal Rupert Friend alakítja a 47-est, aki egy hölgynek próbál segíteni megkeresni az apját, és felderíteni ősei rejtélyes múltját.

Ahhoz, hogy bekerüljetek a kalapba, az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolnotok:

Melyik sorozatban játszott Rupert Friend, a film főszereplőjét alakító színész?

a) Homeland

b) Trónok harca

c) The Walking Dead

A válaszokat most is a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre várjuk ma éjfélig, a tárgy legyen: "Hitman vetítés". Az augusztus 25-én, azaz holnap 19:00-kor kezdődő vetítés helyszíne a Westend City Center, a jegyeket a nyertesek (akiket még a délelőtt folyamán értesítünk) fél órával a film kezdete előtt tudják átvenni, ezért érdemes legkésőbb 18:30-ra érkezni. Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)