Hirdetés

Hivatalos: Batman leghülyébb kütyüje a DC kánon részévé vált

|

Még az Adam West-féle Batman is kapott egy kisebb szerepet a köpenyes igazságosztó új kalandjában.

Hirdetés

Megjelent a Batman #135, ami tulajdonképpen a Batman széria 900. füzete. Egy ilyen jeles alkalmat nyilván meg kellett ünnepelni, amit a DC úgy oldott meg, hogy egy univerzumokon átívelő kalandot faragott az egészből, amelyben minden kedvenc Batman-variánsunknak jutott valamilyen szerep.

A kerettörténet egyébként nem más, mint hogy a DC világában létezik egy Red Mask nevű gonosz, aki tulajdonképpen az a Joker, aki sosem őrült meg. Ennek a bohócnak kimaradt az életéből az a bizonyos, mindent megváltoztató rossz nap, emiatt most a multiverzumban garázdálkodik, hogy igazi Jokerré válhasson.

Hirdetés

Batman nyilván a nyomában lohol, és világról világra próbálja levadászni a gazfickót, miközben belefut saját másaiba. A történet során felbukkant Michael Keaton Batmanje, a Gaslight Batman hőse, a Red Rain vámpírvadász Batmanje, az animációs sorozatok Batmanje, az Arkham játékok és az Injustice Batmanje, és persze Adam West legendás igazságosztója. Utóbbi még a kütyüs övét is hozzávágta Red Mask ellenfeléhez, mondván egy ilyen övre minden Batmannek szüksége van.

A végén egyébként igaza lett: amikor Batman megtalálta Red Maskot az idő és tér folyamának szélén, akkor belefutott egy hatalmas fehér cápába. Ekkor jött kapóra a legostobább dolog a DC történelmében, a legendás cápariasztó spray.

Röviddel ezután egyébként véget ért a füzet, és a jelenlegi sztoriszál is. Rengeteg izgalmas esemény történt, ezért érdemes lehet elolvasni az egész történetet, már csak azért is, mert a multiverzumot érintő kalandnak meg lesznek a következményei a jövőbeli számokban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ez pedig az ominózus jelenet az Adam West-féle Batman tévésorozatból, amelyben köpönyeges hősünk cápariasztó spray-jel szabadul meg a lábát csócsáló haltól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)