Hirdetés

Hivatalos: érkezik a Berlin 2. évada

|

A Netflix bejelentette A nagy pénzrablás spin-off sorozatának folytatását.

Hirdetés

A Netflix egyik pozitív hozadéka, hogy számos nem angol nyelvű sorozatot tett világszerte népszerűvé: a Nyerd meg az életed!, a Fauda vagy A nagy pénzrablás talán el sem jut hozzánk, ha nem látjuk meg az ajánlott tartalmak között a streaming szolgáltató kínálatában. Az utóbbi, eredetileg La Casa de Papel nevet viselő széria 3 évadot élt meg (egyre bonyolultabban darabolva), ám a siker egy dél-koreai adaptáció mellett egy spin-offnak is megágyazott.

Az előzménysorozatként szolgáló Berlin első évadának 8 része 2023 decemberének legvégén vált elérhetővé, és ugyan a kritikusi vélemények nem voltak maradéktalanul pozitívak, a nézettség indokolttá tette a 2. évad berendelését.

Hirdetés

A Netflix ma jelentette be, hogy lesz folytatás, de azt még nem tudták megmondani, mikorra várható a premier: a forgatás 2025-ben kezdődik. A közlemény szerint a premierje hetében a Berlin volt világszerte a legnézettebb sorozat, és 348 millió órányi megtekintéssel, 53 millió lejátszással összesítettben a kilencedik a nem angol nyelvű, a Netflixen elérhető szériák között.

A projektet Álex Pina és Esther Martínez Lobato vezetik, a fő szerepekben Pedro Alonsót, Michelle Jennert, Tristán Ulloát, Begoña Vargast, Julio Peña Fernándezt és Joel Sánchezt láthatjuk majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)