Hirdetés

Hivatalos: Hamarabb érkezik a mozikba a Venom 3, amely megkapta a végleges címét is

|

A Sony a tervezettnél korábban mutatja be a Tom Hardy főszereplésével forgatott trilógia utolsó felvonását.

Hirdetés

Nem látunk bele a Sony lapjaiba, de elég valószínű, hogy lázas számolgatás folyik a háttérben, hogy hány bukást képes még elviselni a Pókember nélküli pókverzum, mielőtt összeroskadna. A nemrég bemutatott Madam Webet minden érintett szeretné a lehető leghamarabb elfelejteni, és Aaron Taylor-Johnson ide vagy oda, az augusztusban érkező Kraven mozifilm esetében sem lehet biztosra venni a sikert.

A ráfordított befektetés megtérülésére a legjobb esélyei a Venom 3-nak vannak, amelyben újfent Tom Hardy alakítja a Venom szimbiótával "összenőtt" Eddie Brockot, és amelynek a bemutatóját váratlanul novemberről előrehozta októberre a Sony. November 8. helyett végül október 25-én debütál a film az amerikai mozikban, nálunk viszont várhatóan egy nappal korábban, október 24-én lesz a premier.

Hirdetés

Egyúttal az is kiderült, hogy a harmadik felvonás címe Venom: The Last Dance, azaz Venom: Az utolsó tánc lett. Ha ezt olvasva beriaszt pókösztönöd, tudd, hogy jó nyomon jársz. Ha nem is végig, de hónapok óta az orrunk előtt volt a megoldás, mivel tavaly novemberi Instagram-posztjában Hardy utolsó táncként vezette fel a stáb visszatérését a színész- és írósztrájk miatt leállított forgatás helyszínére.

A harmadik Venom-film cselekményét még mindig hét lakat alatt őrzi a Sony, és azt sem tudni, hogy kit formál majd meg Juno Temple, Chiwetel Ejiofor vagy Clark Backo. Az ellenben nem titok, hogy az elsőfilmes Kelly Marcelre, a trilógia egyik forgatókönyvírójára bízta a stúdió a rendezést, minek alapját a saját, Tom Hardyval közösen kitalált története nyomán született szkript képezi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)