Hirdetés

Hivatalos: jön a Mamma Mia 3

|

Úgy néz ki tényleg trilógiává bővül majd a legendás franchise.

Hirdetés

Hatalmas népszerűségüknek köszönhetően modern klasszikusokká váltak a Mamma Mia filmek. A szereplők és a zenék nem csak az ABBA-rajongók szívébe lopták be magukat, a szimpla musical kedvelők is egy tökéletes csomagot kaptak az eddig két filmet megélt franchise-nak hála. Több mint 15 éve már, hogy napvilágot látott az első felvonás, amit 10 év várakozás után követett az egyszerre folytatásként és előzményként is szolgáló Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, amit szintén imádtak a rajongók. Nem sokat hallottunk azóta a szériáról, bár többen is pletykáltak a harmadik felvonásról. Hivatalos megerősítés ezzel kapcsolatban nem érkezett, egészen mostanáig.

Hirdetés

A minap ugyanis ezt a filmek producere, maga Judy Craymer erősítette meg egy vele készült interjú során, melynek értelmében tervei között szerepel a harmadik felvonás, amihez az előző filmek egyik főszereplője, a kiváló Meryl Streep is alig várja hogy csatlakozzon majd. Ezekkel kapcsolatban Craymer a következőt nyilatkozta:

"Jelenleg a tévéműsor élvez elsőbbséget. Azonban biztos vagyok abban, hogy (a harmadik film) meg fog történni. Abban a kiváltságos helyzetben vagyok, hogy a Universal Studios is szeretné megcsinálni, akikkel nem mellesleg imádok együtt dolgozni, és van egy történetem is már. Csak a Mamma Mia filmeknek mindig kell egy bizonyos idő. Bjornt és Bennyt is győzködnöm kell még egy kicsit."

Majd úgy folytatta:

"Nem tudom, most mennyi időbe telik majd mire meggyőzöm őket, de mindenki szeretne még egy filmet. De ugye volt az ABBA Voyage is időközben, aztán kicsit el akartak szakadni az ABBA-s dolgoktól. De idő kérdése és meg fog történni. A tévéműsorral hamarosan végzünk, így lehet, hogy azután most a filmre fogok majd koncentrálni."

Craymer szavai alapján tehát örülhetnek a rajongók, ugyanis csak idő kérdése, de érkezik a Mamma Mia régóta várt harmadik felvonása, melyben egy utolsó alkalomra áll majd össze a nagy csapat. Remek hangulatból és fülbemászó slágerekből pedig garantáltan nem lesz hiány, így minden bizonnyal érdemes lesz majd benevezni rá.

Ti várjátok már a harmadik részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)