Hirdetés

Hivatalos: jön a One Piece második évada

|

A szalmakalapos kalózok folytatják kalandjaikat a Netflixen, miután sikerrel debütált a One Piece első évada.

Hirdetés

A One Piece élőszereplős adaptációjával kapcsolatosan megoszlanak a kritikusok és nézők által írt vélemények (a mi kritikánkat itt olvashatod el), de az biztos, hogy a nézettségi adatokkal minden rendben van. Az anime és manga rajongói együtt pörgették az epizódokat az új érdeklődőkkel, és a One Piece rajongótábora jelentősen kibővült az elmúlt hetekben.

Mindettől függetlenül a Netflixről beszélünk, így nem lepődtünk volna meg, ha kaszát kapott volna a széria. A jó hír az, hogy nem így történt. Maga Eiichiro Oda, a sztori szerzője jelentette be a folytatás érkezését, amiről azért eddig is sejteni lehetett, hogy nem éri váratlanul az alkotókat.

Hirdetés

Oda egy cuki kis videóval beszélt a második évadról, és hozzátette, hogy eltart még egy darabig, amíg befejezik a forgatókönyvet és nekiállhatnak a forgatásoknak. Ez mondjuk szoros ellentétben áll a felelős stúdió nyilatkozatával, aminek képviselője szerint már minden készen áll, és a következő évad 12-18 hónapon belül elkészülhet.

A második szezonban a szalmakalapos társasághoz Tony Tony Chopper, a legénység hajóorvosa is csatlakozni fog. Chopper egy szarvas-ember, így el sem tudjuk képzelni, őt hogyan fogják a képernyőre vinni, de izgatottan várjuk majd a 2. évadot, nem csak emiatt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)