Hirdetés

Hivatalos: készül a Downton Abbey 3, de nem lehet felhőtlen az öröm

|

Imelda Staunton erősítette meg a harmadik Downton Abbey film érkezését egy beszélgetés során.

Hirdetés

Bár 2010-ben sorozatként indult útnak, látva elképesztő sikerét és népszerűségét, 2019-ben a nagyvászonra is ellátogatott a Downton Abbey, mi több, egészen pozitív kritikai fogadtatásban részesült. Nem volt kérdés, három évre rá jöhetett a folytatás: 2022-ben befutott a Downton Abbey: Egy új korszak, ami szintén hamar közönségére talált, bár a bevételek tekintetében már nem sikerült az előd magasságába emelkednie, és a kritikák is lényegesen gyengébb alkotásként számoltak be róla (nem alaptalanul). 

A rajongókat ugyanakkor régóta foglalkoztatja a millió dolláros kérdés: lesz-e a harmadik rész vagy eljött a könnyes búcsú ideje? Jó hírekkel szolgálhatunk, nagyon úgy fest, hogy trilógiává nő a mozis kínálat.

Hirdetés

Az elmúlt években több mindent is pletykáltak a potenciális folytatással kapcsolatban, most viszont tényként írhatunk arról, valóban lesz harmadik rész. Ezt a film egyik sztárja, Imelda Staunton ejtette el a minap egy interjú során, ahol elég konkrétan közölte a harmadik felvonás hírét.

A színésznő egészen pontosan úgy fogalmazott:

"Lesz egy utolsó film - tessék, erre vártatok."

Természetesen a kijelentés csak olaj volt a tűzre. A rajongók rögtön spekulálni kezdtek: a történet, no meg persze a megjelenés időpontja voltak a legégetőbb kérdések. Sajnos még egyikkel kapcsolatban sem tudunk túl sokat.

A Collider nemrégiben arról értesült, hogy valamikor idén májusban kezdődhetnek a forgatások, a rossz hír tehát az, hogy 2025 előtt egészen biztosan nem számíthatunk a Downton Abbey 3-ra, és az is bizonyosnak tűnik, hogy ez már a végjáték, Staunton szavai alapján ugyanis ez lesz az utolsó film, lezárul a legendás széria nagy története.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)