Hirdetés

Hivatalos: készül az Ahsoka 2. évada

|

A The Mandalorian & Grogu mozifilm mellett a LucasFilm ezt is bejelentette.

Hirdetés

Október elején láthatták a rajongók A Mandalóri és a Boba Fett könyve sorozatokban is felbukkanó Ahsoka (Rosario Dawsno) spin-offjának fináléját. A széria az évadkritikánk szerint az eddigi legjobb Star Wars sorozat lett, amelynek lezárása világossá tette, hogy ez valami sokkal nagyobbnak a kezdete, amelyben komoly szerepe lesz a Ahsokán kívül többek között Thrawn főadmirálisnak (Lars Mikkelsen), Ezra Bridgernek (Eman Esfandi) és Sabine Wrennek (Natasha Liu Bordizzo) is.

A LucasFilm most bejelentős hangulatában  volt, ugyanis a Din Djarinra és Grogura fókuszáló mozifilm mellett megerősítette azt is, hogy meg fog valósulni az Ahsoka második szezonja is. 

Hirdetés

A LucasFilm ugyanabban a közleményben, amelyben leleplezte a The Mandalorian & Grogut, egyúttal azt is megerősítette, hogy az azt producerként támogató Dave Filoni a saját filmje (amely összehozza majd A Mandalóri és a spin-offjainak szálait) mellett többek között dolgozik az Ahsoka 2. évadán is. 

Az nem derült ki, hogy mire számíthatunk a folytatásban, de a lezárás alapján spoileresen már eljátszottunk a gondolattal, hogy mi történhet a következő felvonásban. Az Ahsoka visszatérése mellett számos másik sorozat is készül jelenleg: a nézőket Köztársaság Fénykorába visszarepítő The Acolyte, a bajba jutott fiatalok egy csoportjára fókuszáló Skeleton Crew, A rossz osztag 3. szezonja és a Jedihistóriák következő adagja. Ráadásul az Andor sem egylövetű ötlet volt, hiszen elvileg már leforgatták a 2. évadot, de a premier bizonytalan

Az  Ahsoka sorozat egyébként helyet kapott 2023 legjobb Disney+-os tartalmait felvonultató cikkünkben, amit érdemes átböngésznetek, hátha találtok néznivalót. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)