Hirdetés

Hivatalos: Krúbi a Toy Story alkotóinak új filmjében lesz szinkronhang

|

Eddig csak az előzetesből sejtettük, de már egészen biztos, hogy a Legeslegjobb barátok egyik karakterének Krúbi lesz a magyar hangja.

Hirdetés

Nem sokat lehetett eddig hallani a Legeslegjobb barátok című animációs filmről sajnos, pedig Az Óriásláb sorozat alkotóinak, a Mancs őrjárat film írójának, valamint a Toy Story íróinak ötlete alapján készült animációs film több okból is figyelmet érdemel.

Egyrészt az alkotók miatt, másrészt azért, mert a hazai szinkronban ismét igyekeznek más területről ismert hírességgel feldobni az élményt, ahogy a Free Guy-ban a TheVR adta a hangját robotoknak, Jérémie Derguson családi mozijában most Krúbi, azaz Horváth Krisztián tűnik fel.

DJ Doggie Dog magyar hangját adja a népszerű rapper, egy elhagyott plüssfiguráét, aki menő rapper szeretne lenni, de nincs hozzá hátszele. A hazai forgalmazó közleménye szerint a háromszoros Fonogram-díjas rapper és dalszövegírónak a Legeslegjobb barátok az első szinkronmunkája, a film pedig február 15-én kerül a hazai mozikba, ott mindenki láthatja, hallhatja a végeredményt.

Hirdetés

Egy új előzetes is érkezett az animációs filmhez, érdemes megnézni:

Nektek hogy tetszik?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)