Hirdetés

Hivatalos: női Ezüst Utazót kap a Marvel Fantasztikus Négyes filmje, már tudjuk, hogy ki fogja játszani

|

Csak részben igazolódtak be a pletykák, ugyanis a szerepre kiválasztott színésznő személyét nem sikerült eltalálniuk.

Hirdetés

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy komoly válságba kerültek a Hollywoodban pár éve még pénznyomdának számító szuperhősös filmek. Míg a DC filmes univerzuma teljes újraindításával igyekszik kilábalni ebből a gödörből, a konkurens Marvel inkább olyan, közönségkedvenc csapatok adaptálásában véli felfedezni a kiutat, mint az X-Men és a Fantasztikus Négyes. A híres szuperhőscsalád rögvest saját filmet kap az MCU hatodik fázisának részeként, amelyet 2025. július 25-étől kezdenek vetíteni a mozik az Egyesült Államokban, hacsak nem kell valamilyen előre nem látható okból elhalasztani a bemutatót.

A főszereplőket a Marvel Studios már februárban leleplezte Pedro Pascal (Reed Richards), Vanessa Kirby (Sue Storm), Joseph Quinn (Johnny Storm) és Ebon Moss-Bachrach (Ben Grimm) személyében, de több fontos karakter castingja még zajlott, így arra például csak néhány órája derült fény, hogy ki lovagolja meg az Ezüst Utazó (Silver Surfer) szörfdeszkáját.

Hirdetés

Nos, annyiban tényleg megfeleltek a valóságnak a világhálón terjedő híresztelések, hogy a Marvel nőre cseréli bolygófaló Galactus 1966-ban Jack Kirby által megálmodott hírvivőjét, az Ezüst Utazóvá változtatott humanoidot, Norrin Raddet. Matt Shakman (WandaVízió) filmjében Zenn-La halhatatlan császárnője, Shalla-Bal lesz az Ezüst Utazó. S bár ez a döntés egyesek szemében szentségtöréssel érhet fel, nem árt tudni, hogy Norrin Radd szerelme az egyik képregényes történetszálban maga is Ezüst Utazóvá válik.

Julia Garner
Julia Garner

A pletykákkal ellentétben viszont nem Anya Taylor-Joyt igazolta le a Marvel erre a szerepre, hanem a háromszoros Emmy és egyszeres Golden Globe-díjas Julia Garnert. A 30 éves színésznő legnagyobb sikerei a tévéhez (Foglalkozásuk: Amerikai, Ozark, Waco, Az örökösnő álarca mögött) kapcsolódnak, mozis fronton eddig leginkább független filmekben vállalt szerepet, jövőre viszont a Fantasztikus Négyes mellett a Universal és a Blumhouse új Farkasember filmjében is játszani fog.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)