Hirdetés

Hivatalos: távozik a DC Films elnöke, rendkívül nehéz feladat vár az utódjára

|

Már gőzerővel keresik azt az embert, aki Walter Hamada helyett átvezeti a DC filmes részlegét a jövőbe.

Hirdetés

Walter Hamada összesen 15 évet töltött a Warner Bros. Discovery alá tartozó DC Filmsnél, ebből az utolsó négyet a részleg elnökeként. Regnálásához ugyanúgy kötődnek zajos sikerek, mint csúfos bukások, de a legnagyobb kudarca alighanem az volt, hogy nem sikerült felépítenie azt a filmes univerzumot, amely mind a produkciók mennyiségét, mind pedig azok jövedelmezőségét tekintve versenyre kelthetne a rivális MCU-val.

Hamada kezébe a nem túl jó megítélésű   alatt született meg az Oscar-díjas Joker, valamint a várakozáson felül teljesítő idei Batman, de a DCEU számos mélypontjainak egyikeként Harley Quinn csapatfilmje, a Ragadozó madarak is. A Warner Bros. és a Discovery egyesülését követően a cégcsoport új feje, David Zaslav pedig másvalakivel képzeli el a folytatást.

Hirdetés

A Deadline szerint a vezetőség célja megtalálni egy Kevin Feige formátumú szakembert, akinek kristálytiszta víziója van, és képes összehangolni a kutyafuttában összetákolt DCEU ezer különféle irányba tartó projektjeit. Bárki is veszi majd át a stafétát, valószínűleg nem indít majd tiszta lappal, hiszen csak most debütált Dwayne Johnson, napjaink egyik legjobban fizetett színésze Black Adam szerepében, és a Warner épp azon fáradozik, hogy Henry Cavill is újra Superman legyen.

Addig is a Shazam! Az istenek haragja következik a sorban 2023. március 17-én, nyomában pedig a Flash - A Villám érkezne 2023. június 23-án, de a címszereplő Ezra Miller botrányai miatt bizonytalan a sorsa. Szintén jövőre mutatják be a mozik a Blue Beatle-t (2023. augusztus 18.) és az Aquaman és az Elveszett Királyságot (2023. december 25.), míg a Joker: Folie à Deux vetítéseire előreláthatóan 2024. október 4-től ülhetnek be a nézők.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)