Hirdetés

Hogy nézne ki Magyarország Power Rangere?

|

Milyen páncéldizájnt kaphatnának a Mighty Morphin Power Rangers hősei, ha adott országokat képviselhetnének?

Hirdetés

Az elmúlt 1-2 év az AI eszközök fejlődése körül pörgött. A generatív mesterséges intelligenciának köszönhetően a szövegírás, a képalkotás és az információ böngészés is sokat kényelmesebbé és elérhetőbbé vált. Ennek köszönhetően rengeteg koncepciót fedezhetünk fel vizuális formában, kezdve a cyberpunk Harry Pottertől a nemzetközi Power Rangerekig, de már mi is megmutattuk nektek, milyen lenne az AI által megálmodott szuperhős, Nightform.

Rengeteg közösségi profil foglalkozik különböző ötletek vizualizációjával. Az AI Dreams is egyike ezeknek, aminek tulajdonosa egyes koncepciókat szed képekbe AI-eszközök segítségével. Az egyik legutóbbi projektje a különböző nemzeteket képviselő Power Rangers széria volt.

Hirdetés

A lenti képeken (a galériára kattintva) megnézhetitek, hogy egyes országokat milyen Power Rangerek őriznék, ha ez amolyan nemzeti kérdés lenne. A galériában (amit amúgy eredetileg a Leet fedezett fel és szedett össze) megtaláljátok a magyar védelmezőt is zászlónk színeiben pózolva.

Ha érdekelnek a fentihez hasonló projektek, akkor nézzetek rá AI Dreams munkásságára.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)