Hirdetés

Hogyan nyerték vissza erejüket a Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always főszereplői?

|

Hamarosan érkezik az új Power Rangers mozi, de egy fontos kérdésre már most választ kaptunk.

Hirdetés

Hamarosan újra összeáll az első, klasszikus Power Rangers csapat egy része a netflixes Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always című filmben (ennek elvileg Atomcsapat: Most és mindörökké a magyar címe, de ezt gyorsan felejtsük is inkább el). 

Az új filmben az eredeti rangerek közül visszatér Rocky DeSantos, Zack Taylor, Billy Cranston és Katherine Hillard, akiket ismételten Steve Cardenas, Walter Jones, David Yost és Catherine Sutherland fog alakítani. Az előzetesekben látható volt a zöld ranger, de őt nem a a 2022-ben elhunyt Jason David Frank játszotta el - noha a forgatás még a színész halála előtt zajlott. Értelemszerűen nem lehetett már a projekt részese az eredeti sárga ranger, Trini Kwan, mivel az őt alakító Thuy Trang 2001-ben elhunyt. A sztori viszont mégis az ő karakterének filmbéli halálára fog koncentrálni az első kedvcsinálók alapján.

Hirdetés

De hogyan nyerhették vissza hatalmukat az eredeti rangerek az új filmben, miképp válhatott belőlük ismételten Mighty Morphin Power Ranger - a hősök ilyen vagy olyan módon a korábbi sorozatokban elveszítették vagy egészen egyszerűen átadták hatalmukat az újabb generációk tagjainak.

Billynek és Alpha-5-nak sikerült duplikálni a power coinokat, de ebből még nagy gubanc lehet, hiszen ahogy az alábbi videóban Zack is megjegyzi, anno Zordon külön felhívta a rangerek figyelmét arra, hogy hatalmas veszélyekkel járhat a dolog.

A Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always 2023. április 19-én érkezik meg a Netflixre. Ti meg fogjátok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)