Hirdetés

Hol ér véget az influenszer és hol kezdődik az ember?

|

Március közepén egy nagyon egyedi színdarabra invitálunk benneteket, amit A Király című sorozat egyik színésze visz színpadra.

Hirdetés

Az év elején nagy port kavart hazai TikTok körökben az a felhasználó, aki "rejtett kamerás" felvételeket kezdett megosztani több influenszerről, ahogy azok egyszerűen csak élik a mindennapjaikat, bevásárolnak vagy telefonálnak. A privát szféra szempontjából minimum aggályos videók több százezer embert értek el, de szerencsére a zaklató ebben a formájában nem létezik, az akcióval egy hamarosan debütáló színdarabra szerették volna felhívni a figyelmet az alkotók.

A B. Nagy Réka, Szabó Hédi, Horváth Balázs és Kiss Imi főszereplésével készülő darabot egy amerikai influenszer, Gabby Petito másfél évvel ezelőtti tragikus halála hívta életre, a srácok azonban nemcsak ezt, hanem a közösségi média korának számos problémájára, vakfoltjára szeretnék felhívni a figyelmet.

Hirdetés

Van-e például különbség az online és offline személyiségünk között? Hol van a magánélet határa? Hogyan reagálnánk mi, ha ugyanúgy letámadnának az utcán, mint ahogy mi tesszük azt néha rajongóként?

A darabot az a Georgita Máté Dezső rendezi, akit a legtöbben A Király c. sorozatból ismerhettek, ahol Zámbó Krisztiánt alakította, valamint közreműködik Bódi Zsófia és Horváth Panna. A különleges előadásban asszociációs gyakorlatok, improvizációs részek, és élőzenés betétek is lesznek, Imi ígérete szerint a videojáték-rajongók is számíthatnak easter-eggekre.

Ha szeretnétek egy kicsit bekukkantani az előkészületek kulisszái mögé, akkor ezt többek közt Réka videóján keresztül megtehetitek. A Túlságosan vékony falak c. darabot március 17-18-án nézhetitek meg a Trafóban, és bár vészesen fogynak a jegyek, ha gyorsak vagytok, még lecsaphattok rájuk itt.

Egy különleges játék keretében pedig szerepelhettek is az előadásban, sőt, VIP jegyet is nyerhettek. Ehhez egy rövid videót kell csak készítenetek, a játék részleteit megtaláljátok itt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)