Hirdetés

Holnaptól te is nézheted az utóbbi idők egyik legérdekesebb lélektani horrorját

|

Edgar Wright filmjét mindenképp érdemes bepótolni, ha korábban még nem láttad.

Hirdetés

A 2021-es Utolsó éjszaka a Sohóban (Last Night in Soho) Anya Taylor-Joy és Thomasin McKenzie főszereplésével egy igazán izgalmas pszichothriller, vagy lélektani horrorfilm, ami bár messze nem Edgar Wright legjobb munkája, mégis rejt magában annyi egyediséget, fordulatot, hogy a műfaj kedvelőnek mindenképp megérhet egy nézést. 

Erre pedig holnap, vagyis március 31-én már lehetőségetek is nyílik, már persze, ha van aktív Netflix előfizetésetek, vasárnap kerül fel ugyanis a film a streamingplatform kínálatába. 

Hirdetés

Az Utolsó éjszaka a Sohóban főhősnője, Ellie a nagyijával él, mivel édesanyja még kiskorában öngyilkos lett. Ellie imádja a '60-as évek londjonát, ezért is lesz nagyon izgatott, mikor helyet kapott a London College of Fashionben. A brit fővárosba költözve aztán furcsa dolgok történnek vele: álmában visszautazik az időben, átkerül az 1960-as évekbe, ahol egy Sandie nevű káprázatos fiatal énekesnőt kezd el követni, sőt olykor a nő testében találja magát. Ébren Ellie az álmaiban látott ruhákat kezdik el megtervezni, hamarosan azonban kiderül, hogy az álmok sokkal nagyobb hatással vannak a jelenre, mint azt sejthettük volna.

Izgalmasan hangzik? Holnap már meg is nézhetitek a filmet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)