Hirdetés

Hoppá: úgy tűnik, nagyon egyszerűen megmenthető az, akinek belefialt egy arctámadó a mellkasába

|

Egy új Alien képregény szerint az arctámadók támadása nem jelenti automatikusan az áldozat halálát, csak gyorsan kell cselekedni.

Hirdetés

Nem kell az Alien franchise mindentudó szakértőjének lenni ahhoz, hogy tudjuk, akit egy tojásból frissen kikelt facehugger, avagy arctámadó megtermékenyít, annak nem sokkal később egy nem túl nagy, ellenben meglehetősen veszélyes xenomorph tör elő a mellkasából. Eddig az volt a mondás, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni, meg kell próbálni elkerülni a támadást, nem piszkálni gyanús tojásokat, és nem használni arctámadót maszkként.

Az Alien: Black, White and Blood képregény harmadik számában azonban a Weyland-Yutani orvosai lefagyasztott túlélőket piszkálnak, akikből még nem tört elő az alien, de már kezdetleges állapotban jelen van. Megjegyzik, hogy a folyamat gyors, ezért időben ki kell műteniük az egyedeket, mielőtt felnőtté válnak.

Hirdetés

Az élősködő gyors eltávolításával egyúttal látszólag a leendő áldozat is megmenthető, bár azt nem tudni, hogy az ebben a történetben lézerszike alatt fekvő delikvens sorsa mi lett. Az viszont közismert, hogy az idegenek csak élő szervezetben fejlődnek ki, és valószínűleg értenek a Weyland-Yutani szakemberei annyira a dolgukhoz, hogy egy mellkasműtét után össze tudják fércelni a testet.

Hogy miért állna érdekében a vállalatnak megmenteni bárkit is, az megint más kérdés, de talán nem annyira embertelenek, mint amennyire eddig hittük - vagy talán pont annyira, hiszen nem az a céljuk, hogy a gazdatestet életben tartsák, hanem hogy időben kiszedjék az alient.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)