Hirdetés

Hosszas kínlódás után végre elkészülhet a Tron 3

|

Már a kiszemelt főszereplővel és a rendezővel is folynak az egyeztetések.

Hirdetés

Az első Tron film 1982-ben, több mint 40 évvel ezelőtt került mozikba, vegyes értékeléseket kapó, de Oscar-díjra is jelölt folytatása pedig 2010-re készülhetett el, így nem számítottunk rá, hogy a harmadik részt gyorsan és könnyedén összehozzák majd. Már a Tron: Örökség premierjének évében bejelentették, hogy dolgoznak a folytatáson, de az alkotók aztán elkezdtek mással foglalkozni, miközben újra és újra megerősítették, hogy a projekt még nem halott.

Aztán 2015-ben a Disney határozatlan időre elhalasztotta, de az ötletelés folytatódott a háttérben. Utoljára akkor hallottunk róla, amikor a Morbius promózása során Jared Leto beszélt lelkesen.

Hirdetés

Most úgy tűnik, belátható időn belül, konkrétan idén augusztusban kezdetét veszi a forgatás. A Deadline beszámolója alapján Leto továbbra is a főszerepet játszhatja, a rendező pedig az a Joachim Rønning lehet, aki A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúját és a Demónát is megálmodta. A forgatókönyvet a tervek szerint Jesse Wigutow írja, a produceri feladatokat pedig Leto mellett Justin Springer, Jeffrey Silver és Emma Ludbrook látják el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)