Hirdetés

Kirúgták a Gyilkos Elmék egyik sztárját

|

Thomas Gibson már a kezdetektől, 2005-től állandó szereplője a krimi sorozatnak. Ám a múltban történt erőszakos cselekedetei miatt a készítők kirúgták a csapatból.

Hirdetés

A CBS-en több mint 10 éve futó, amerikai- kanadai bűnügyi sorozatnak májusban ért véget az utolsó évada, de már pletykáltak a folytatásról. Azonban a Hotch-t alakító Thomas Gibson-nak úgy néz ki, nem osztanak majd túl sok szerepet.

Nemrégiben egy belső vizsgálatot rendeltek el a színész ellen, aki állítólag az egyik forgatáson szándékosan megrúgta az egyik producert, Virgil Williams-t. Ez az eset körülbelül két hete történt, de nem ez volt az első. Gibsonnal már 2010-ben is volt probléma, aminek eredményeként a stúdió terápiás csoportba is elküldte. Erre azért volt szükség, mert szintén egy forgatás során durva dühkitörése volt, amit az egyik rendező asszisztensen vezetett le. Mindezek mellett különböző forrásokból az is kiderült, hogy Gibson sokszor verbálisan bántalmazta a többi szereplőt és a stáb tagjait is.

A színész azt nyilatkozta, hogy még mindig imádja a Gyilkos Elméket és természetesen örült volna, ha a sorozat végéig maradhat, de sajnos ez nem adatott meg neki. Szívét lelkét beleadta abba a 12 évbe, amíg a sorozat része volt és megköszönte a stábtagoknak és a színész kollégáinak a munkájukat. Na meg persze a rajongók támogatását.

A Gibson által alakított karakter, Aaron Hotchner még két epizód erejéig feltűnik majd a következő évadban, mely szeptember 28-án fog startolni. Most az írókon és a producereken a sor, hogy méltó módon kiírják a sorozat eme kezdetek óta rendíthetetlen szereplőjét a történetből. Sok sikert!

Ti nézitek/néztétek a sorozatot?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)