Hirdetés

Hugh Jackman beszólt Ryan Reynolds-nak az új filmje plakátja miatt

|

Jobb helyre is kerülhetett volna a Különösen veszélyes bűnözők plakátja.

Hirdetés

Körülbelül egy hónapja debütált Gal Gadot, Dwayne Johnson és Ryan Reynolds közös filmje a Netflixen. A Különösen veszélyes bűnözők című produkció korlátozott ideig októberben mozikban is nézhető volt, mielőtt elérhetővé vált a streaming oldal kínálatában.

Ryan Reynolds, ahogy azt már tőle korábban megszokhattuk, ezen film felfutásáért is sokat tesz, a kampányba pedig barátja, Hugh Jackman is besegített.

Hirdetés

Utóbbi színész hamarosan a The Music Man című Broadway produkcióban szerepel majd együtt Sutton Fosterrel, amit New Yorkban egy hatalmas plakát is reklámoz. Hugh Jackman öröme azonban nem lehet teljes, hiszen a hatalmas display-ről egy másik film plakátja, a Red Notice egy hirdetése vonhatja el a figyelmet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Netflixen futó film képe kevesebb mint egy háztömbbel odébb lett kihelyezve, amit Jackman sem hagyott szó nélkül a közösségi médiában. Nem látunk más opciót, Ryan Reynolds-nak muszáj lesz az Aviation Gint, a Mint Mobile-t, vagy a walesi focicsapatát reklámoznia a The Music Man műsora során, ha vissza akar vágni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)