Hirdetés

Bosszúállók 4 - Hugh Jackman visszatér Wolverine-ként?

|

Bár a Logannel elbúcsúzott a karaktertől, most mégis van egy kis esély arra, hogy Jackman újra eljátssza a Rozsomákot.

Hirdetés

Elég erős, az átlagos Marvel-filmektől sokkal sötétebb filmmel zárta le Wolverine szerepében töltött idejét Hugh Jackman. Anno elmondta, hogy egyetlen feltétellel térne vissza, és lehet, hogy ez a feltétel most teljesül.

Hirdetés

Bejelentés még nem történt, de nagyon úgy néz ki, hogy a Disney és a Fox összeolvad, minek köszönhetően az eladott Marvel-jogok egy része visszakerül a fő stúdióhoz. Ennek köszönhetően semmi akadálya nem lesz, hogy a Bosszúállók 4-ben Wolverine is szerepeljen. Korábban Jackman azt nyilatkozta, a Bosszúállókra nem tudna nemet mondani, mindig is tetszett neki az ötlet, hogy a Rozsomák Hulkkal, Vasemberrel együtt harcol.

Lehet, hogy cameózni fog, és a Marvel filmes univerzumának negyedik felvonásában kap majd nagyobb hangsúlyt, de az is lehet, hogy az egészből nem lesz semmi. Egyelőre kezeljetek mindent pletykaként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)