Hirdetés

Hugh Jackman válaszolt arra, hogy visszatér-e Wolverine szerepébe

|

A színész nyilatkozott a pletykákkal kapcsolatban.

Hirdetés

Pár napja felmerült, hogy Hugh Jackman még egyszer, utoljára, a Bosszúállók 4 kedvéért újra a Rozsomák szerepébe bújik, annak ellenére, hogy a Logannel elbúcsúzott a karaktertől. Korábban még szívesen csatlakozott volna a Marvel filmes univerzumának hőseihez, de mostanra változtak a dolgok.

Hirdetés

Új filmje, a Golden Globe-esélyes A legnagyobb showman hamarosan a mozikba kerül, így most épp elég könnyű vele interjút készíteni. A Collider megkérdezte, mit gondol a pletykákról, ő pedig kielégítő választ adott: elmondta, nem fog újra karmokat növeszteni, de örömmel látná, ha más lépne a helyébe.

"Érdekes dolog, mivel a 17 év során [amíg a karaktert játszotta] mindig arra gondoltam, milyen jó lenne, különösen azt látni, hogy Vasember, Hulk és Wolverine együtt vannak. Akárhányszor megnéztem egy Bosszúállók filmet, láttam Rozsomákot köztük, amint mindenkit fejbever. Ugyanakkor úgy voltam vele, hogy »Na, ez nem fog megtörténni« [...] Úgy gondolom, hogy sajnos számomra az a hajó elment, de ha valaki más játszaná Wolverine-t, azt szívesen nézném." 

Az egész azután merült fel, hogy a Disney állítólag már felvásárolta a Foxot, és így az X-Men-jogok is visszakerültek a Marvelhez. Reméljük, az őt követő színész is hasonlóan emlékezetes alakítást nyújt, mint Jackman, ő meg legalább cameózik egyet, ha mást nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)