Hirdetés

Kedves ajándékkal búcsúzik Wolverine-től Hugh Jackman

|

A színész Bryan Singert lepte meg egy egyedi képregény-borítóval, hiszen a rendezővel közösen alkották meg a közönségkedvenccé vált Farkas-variációt.

Hirdetés

Hugh Jackman utolsó filmje megjelenésére készül, amiben az X-Men összetéveszthetetlen Wolverine-jét alakítja. Ennek kapcsán most megmutatta, hogy azt sem felejtette el, honnan indult a közös története a karakterrel.

Jackman a Marvel egyik képregényguruját, az íróként, szerkesztőként és művészként is közreműködő Joe Quesadát kérte fel, hogy rajzoljon meg egy borítót, amiből csak egy darab készül. Ezen Hugh Jackman Wolverine-je és a Patrick Stewart helyett Singer arcvonásait viselő Professor X látható, a másik lapon pedig a színész üzenete áll, amiben megköszöni Bryan Singernek, hogy segített bevezetni a számára is hatalmas sikert hozó X-Men sorozatba. Először ugyanis a Singer rendezésében mozikba került 2000-es X-Menben vette fel Wolverine karmait, azóta pedig már összesen nyolc filmben játszotta el Logant.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)