Hirdetés

Hugh Jackman úgy vállalta el a szerepet, hogy nem is tudta, a rozsomák egy létező állat

|

A színész a farkasokat kezdte tanulmányozni, amíg fel nem hívták a figyelmét a hatalmas tévedésre.

Hirdetés

Bár a legtöbben itthon is Farkasként ismerik, Hugh Jackman X-Men karaktere valójában Wolverine, vagyis Rozsomák. Jackman belenőtt a szerepbe és az elmúlt 17 év során a filmtörténelem egyik legikonikusabb képregény-hősévé vált, de a kezdeti lépések nem voltak tökéletesek.

Jackman egy interúban mesélte el, hogy az első epizód forgatása előtt heteket töltött azzal, hogy tanulmányozta a farkasokat, és a karakterét is úgy formálta, hogy bizonyos dolgokban hasonlítson az állatok viselkedéséhez. Amikor a rendező Bryan Singer rákérdezett, hogy Jackman miért jár olyan furcsán, a színész elmondta, hogy végzett egy kis kutatómunkát a farkasokról, amit az alábbi beszélgetés követett:

- Ugye tisztában vagy vele, hogy nem egy farkas vagy?
- Nem mintha létezne olyan állat, hogy rozsomák...
- Haver, menj el az állatkertbe...

A rozsomák bizony egy nagyon is létező állat, ráadásul rengeteg dologban hasonlít is Jackman karakterére. Hihetetlenül erős és kegyetlen, gyakran nála sokkal nagyobb állatokat szemel ki célpontnak, ráadásul általában magányosan vadászik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)