Hirdetés

Olga Kurylenko és Idris Elba is elkapta a koronavírust

|

Az ismert színészek is megfertőződöttek, ezt ők maguk jelentették be közösségi oldalaikon.

Hirdetés

Tom Hanks és felesége már elhagyhatta a kórházat, otthon lábadoznak. Ők ugyebár nemrég kapták el a COVID-19-et, vagyis a koronavírust. Most azonban újabb filmsztárokról érkeztek hírek, akiket szintén utolért a járvány. 

Hirdetés

A kvantum csendje című Bond-filmmel vált igazán híressé Olga Kurylenko ukrán születésű, de francia állampolgársággal rendelkező színésznő, aki nemrég saját Instagram oldalán jelentette be, hogy bizony őt is megfertőzte a koronavírus. Kurylenko most otthonában vészeli át a fertőzést, és mindenkit arra kér, hogy vegyék nagyon komolyan a vírust.  

Nemrég kiderült továbbá, hogy Idris Elba is koronavírusos. A népszerű brit színész is a közösségi médiát, egészen pontosan a Twittert választotta a bejelentés eszközéül. Ő egyébként még jól érzi magát és semmilyen tünetet sem produkál, de mégis leteszteltette magát, mivel a napokban kapcsolatba került egy fertőzött személlyel. A jelek szerint pedig nagyon jól döntött. 

koronavírus tényleg senkit sem kímél, ennek fényében pedig nem is lehet meglepődni a legújabb szigorú intézkedéseken, amelyek értelmében például Magyarországon is bezárnak a mozik és szórakozóhelyek, az éttermek és kávézók pedig korlátozottan tarthatnak csak nyitva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)