Hirdetés

Igaz sztárgárdával készülhet el a film, ami A Keresztapa forgatásáról szól

|

Francis Coppola és Robert Evans stúdióvezető harcára koncentrál majd a mozi, ami A Keresztapa film elkészítésének kalandos történetét mutatja be.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint megvan, hogy kiknek a főszereplésével készül el A Keresztapa forgatását, és az akörül kialakult kalamajkát feldolgozó film. Oscar Isaac alakítja majd Francis Ford Coppolát, a vele hadakozó stúdióvezető, Robert Evans szerepe pedig Jake Gyllenhaalnak jutott. 

Coppola és Evans között híresen kiélezett volt a helyzet, rengeteg balhé fémjelezte A Keresztapa körüli munkálatokat, de végül hatalmas sikernek bizonyult az azóta kultstátusznak örvendő film: három Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb filmnek járó szobrot. Később két folytatást is kapott, amelyeket szintén Francis Ford Coppola rendezett.

Hirdetés

Francis And The Godfather címmel készülhet el most a szóban forgó film, amit az Oscar-díjas Barry Levinson (Esőember, Jó reggelt, Vietnam!) rendez. Kíváncsian várjuk, mit hoz majd ki ebből a történetből, hiszen A Keresztapa forgatása legalább annyira izgalmas volt, mint maga a mozi. 

Coppola ekkor mindösszesen csak 31 esztendős volt, neve egyáltalán nem jelentett még akkora garanciát a sikerre, mint az elkövetkező évtizedekben. Ő, és Robert Evans számtalan kérdésben gondolkodtak másként, hatalmas vita övezte például Marlon Brando kiválasztását is Don Vito Corleone szerepére. 

Francis Ford Coppola, James Caan, Marlon Brando, Al Pacino és John Cazale a forgatáson

Nemrég kiderült egyébként az is, hogy A Keresztapa III. kap egy felújított, újravágott verziót, ami The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone címmel érkezik meg decemberben a mozikba, illetve a digitális platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)