Hirdetés

Így akadályozta meg Matthew Perry, hogy Chandlert örökre meggyűlöljék a nézők

|

Az íróknak volt egy ötlete, de Perry ezt teljes lendülettel ellenezte.

Hirdetés

A Jóbarátok összes főszereplőjét volt miért szeretni, de ha népszerűség szerint kellene őket sorrendbe állítani, Chandler jó eséllyel kerülhetne az első helyre. A közelmúltban elhunyt Matthew Perry emlékezetes alakításával különlegessé, legendássá tette a karaktert, és kollégái is csak jó dolgokat mondanak róla.

Lisa Cash egy apró mellékszerepet kapott a szériában, légiutas-kísérő volt abban a részben, amiben a csapat Vegasba utazik, de mint azt a TMZ-nek elmondta, az írók eredetileg fontosabb szerepet szántak neki: vele csalta volna meg Chandler Monicát egy veszekedés után.

Hirdetés

Ebben az epizódban az okoz konfliktust a pár két tagja között, hogy Phoebe elszólása miatt kiderül, Monica Richarddal, az exével evett. Különféle drámázások következnek ezután, majd a pár kibékül, és majdnem össze is házasodnak ott helyben.

Az eredeti forgatókönyvben viszont az állt, hogy a veszekedést követően Chandler rendel valamit a szobájába, amit Cash karaktere vitt volna fel, és a dolgok úgy alakulnak, hogy ők ketten összemelegednek ott helyben. El is próbálták a jelenetet, viszont az élő közönség előtti felvételt megelőző napon Perry beszélt az írókkal, elmondta nekik, úgy érzi, ezt a nézők soha nem bocsátanák meg.

Később, amikor Chandler Tulsában dolgozik, hasonlóan forró helyzetbe keveredik, de ott is olyan döntést hoz, amitől csak még szerethetőbbé válik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)