Hirdetés

Így fest Laurie Holden Crimson Countessként pózolva a The Boys harmadik évadjában

|

Most először láthattuk Laurie Holdent a The Boys sorozatban megformált karakterének öltözékében.

Hirdetés

A The Boys az Amazon Prime Videón elérhető szuperhősös képregényadaptáció, mely 2019-ben indult és nemsokára már a harmadik szezonjával tér vissza. A közönség pedig várja a betevőt, mivel a széria parádés szereposztással, látvánnyal és történettel nyűgözött le mindenkit, és Homelander pontosan az a Superman, amit a mi valóságunk kitermelne magából, lássuk be. 

Az Eric Kripke által készített sorozat harmadik évadának munkálatai egy része már véget is ért, és már azt is tudjuk, hogy a folytatás két új hőst, Soldier Boyt és Crimson Countesst hozz be az univerzumba.

Hirdetés

Utóbbit az a Laurie Holden alakítja majd, akit legtöbben az AMC sikersorozatából, a The Walking Deadből ismerhettek, melyben Andreát játszotta.

A színésznő most végre megmutatta, hogyan áll neki Crimson Countess szerkója:

Jó sokáig vártak a leleplezéssel, hiszen a másik debütáló karakterről, Soldier Boyról már hónapokkal korábban kaptunk képeket.

A vért, fekete humort és erőszakot sem mellőző sorozat harmadik évada valamikor 2022 első felében várható. Ti rárepültök majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)