Hirdetés

Így festene bébi Yoda, ha engedne a sötét oldal csábításának

|

Elképzelték, milyen lenne Darth Grogu, és meg kell vallani, meglehetősen para sith nagyúr válhatna bébi Yodából.

Hirdetés

Bár a fél internet tele van már a The Mandalorian legutóbbi epizódjának részletes taglalásával, és a hivatalos Star Wars közösségi oldalakon is megjelent egy olyan karakterposzter, ami a múltheti epizódban felbukkanó közönségkedvenc karaktert ábrázolja, azért inkább felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy alább spoilereket olvashattok, így csak akkor maradjatok velünk, ha ez nem zavar benneteket, vagy naprakészek vagytok a sorozattal kapcsolatban.

Legutóbb tehát nem csak bébi Yoda nevét tudtuk meg, hanem felbukkant Ahsoka Tano is, aki az Erő segítségével képes volt kommunikálni a cuki kis zöldséggel, Groguval. Mando azt szerette volna, hogy Ahsoka vegye szárnyai alá a parányi lényt, és kezdjen bele a kiképzésébe, a togruta fajba tartozó erőhasználó viszont nemet mondott.

Hirdetés

Ahsoka azért nem akart Grogu mesterévé válni, mert véleménye szerint az 50 esztendős kicsi lény (akit korábban számos mester tanított a Coruscanton található jedi templomban) két dolog miatt is különösen fogékony a sötét oldalra: egyrészt nem voltak rá jó hatással a rejtőzködve, egyedül eltöltött évek, másfelől pedig nagyon szoros az érzelmi kapocs közte és Mando között. Ahsoka pedig pontosan tudja, milyen az, ha egy jedit elragadnak az érzelmei, látta, mi lett Anakin Skywalkerrel. 

Fandom művészei most voltak olyan kedvesek, és elképzelték, hogyan is nézne ki bébi Yoda, ha tényleg a sötét oldalra állna, és Darth Grogu válna belőle. Egyszerre cuki és félelmetes a vörös fénykardot forgató, csuklyás Grogu, akit azért elég valószínű, hogy sosem fogunk így látni a Star Wars: The Mandalorian sorozatban, szóval jól nézzétek meg az alábbi képet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)