Hirdetés

Így lett nő Dr. Octopus a Pókember: Irány a Pókverzumban

|

Megtudtuk, hogy a Pókember: Irány a Pókverzum 1610-es Földjén miért Olivia Octavius az őrült tudós.

Hirdetés

Az Irány a Pókverzum az utóbbi évek egyik legkellemesebb meglepetését okozta, vicces, szórakoztató, megható volt, és megmutatta a nagyközönségnek, hogy nem csak Peter Parker lehet Pókember, sőt, univerzumonként teljesen más alakok töltik be a hálós igazságosztó szerepét.

Hirdetés

A napokban az egyik rendező, Rodney Rothman elmondta, hogy eredetileg egy a Nagy Lebowskihoz hasonló figuraként képzelték el Dr. Octopust. Rendezőtársa, Bob Persichetti találta ki, hogy gyerekkori barátjára, Kathryn Hahnra osztaná a szerepet, innen indult a nemváltás ötlete.

A legkevésbé sem bánjuk, hogy így alakult, a film egyik legjobb csavarja volt ez.

Egyébként két érdekesség az egész kapcsán, aminek semmi köze a szereposztáshoz, csak mókás: a Nagy Lebowskit alakító Jeff Bridges már feltűnt az MCU-ban, ő játszotta Obadiah Stane-t az első Vasember filmben, így ha maradnak az eredeti tervnél, valószínűleg nem őt kérik fel a szerepre; Hahn első komolyabb szerepe pedig a Bostoni halottkémek (Crossing Jordan) című sorozatban volt, karakterét Lily Lebowskinak hívták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)