Hirdetés

Így néz ki egy 8 millió forintos Star Wars óra

|

A high-end órák gyártásával foglalkozó Devon bejelentett egy új luxus modellt, aminek dizájnját a Star Wars ihlette. Nem lesz olcsó.

Hirdetés

Összesen csak 500 Star Wars inspirálta óra fog elkészülni, és darabja 28 500 dollárba (kicsit felkerekítve kb. 8 millió forintba) fog kerülni az októberi megjelenéskor. A Devon szerint az óra megtestesíti "az úttörő szellemét az eredeti filmnek, és magán hordozza a klasszikus trilógia reményeit és kalandjait". De szép duma ez az árcédula mellé.

Egy új közleményben a Devon azt nyilatkozta, hogy az új Star Wars órák annyira újszerűek dizájn tekintetében, mintha másik galaxisból származnának. "Az órákban használt technológia nem létezik. Mindent nekünk kellett feltalálnunk az elejétől fogva." Hogy ebből mennyi igaz, azt én valószínűleg sosem fogom megtudni, mert az biztos, hogy csodálatosan néznek ki ezek az órák, de nem a magamfajta földi halandónak tervezték.

Az új Devon órátokat feltétlenül vegyétek fel majd, amikor a BB-8 droidotokat terelgetitek. Vagy rendesen, vagy sehogy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)