Hirdetés

Így néz ki egy szoba a Disney World Star Wars hoteljében

|

Tekintettel a világjárványra viszonylag kevesen fognak vidámparkba vagy hotelbe járni, de ettől a Disney a jövőbe tekint, és szeretné majd nyitás után újra megnyerni a rajongókat.

Hirdetés

Ahogy azt a Disney bejelentette, már nagy erőkkel készül a Disney World saját űrhajója. Vagy legalábbis űrhajónak álcázott Star Wars témájú hotelje, a Star Wars Galactic Starcruiser Hotel. Ugyan maga a kaliforniai park zárva tart a járvány miatt, a háttérmunkálatok folytatódnak, ennek köszönhetően pedig már képünk is van arról, hogy mi várhat ránk.

A Disney egy egyedi szállodai élményt ígér egy luxus űrhajó fedélzetén, aminek alapjaihoz a tervezők gazdagon merítettek George Lucas univerzumából. Szükség is van most minden fejlesztésre, ami belefér, mert a koronavírus után világban nagy számban van szükség a visszatérő vendégekre, ugyanis a vállalat jelenleg hatalmas pénzeket bukik.

Hirdetés

 A most kikerült képeken a hotelszobákat láthatjuk.

A szobák ugyan egyszerű kiépítést kaptak, de a Disney szerint biztonságos nyughelyet kínálnak az űrutazáshoz. A Galactic Starcruiser útját egyébként a szobák képernyőin keresztül követhetjük majd, de persze a szokásos tévécsatornákat is nézhetünk, ha elunjuk az űrutazás élményét.

Utóbbit mondjuk el is várjuk egy olyan szobától, aminek ára 3300 dollár/fő két éjszakára. Ez bizony nem olcsó, de a kabinon kívül a Disney elmondása szerint páratlan kalandok várnak ránk. Kíváncsian várjuk, mit is jelent majd ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)