Hirdetés

Így sikerült életre kelteni a Star Wars: The Mandalorian jól ismert űrhajóját

|

Hosszú videóban leshetjük meg, hogyan született meg a Razor Crest.

Hirdetés

A következő hónapban érkezik meg a The Mandalorian második szezonja, amit valószínűleg rengeteg Star Wars-rajongó vár már világszerte, hiszen az első évad kifejezetten ütősre sikeredett. Nem is kérdés, hogy bébi Yoda a Disney alkotásának nagy sztárja, de azért a kis zöld karakter mellett számos olyan eleme van a szériának, amibe elég komoly munkát fektettek a készítők, ilyen például a címszereplő űrhajója is.

Az Industrial Light and Magic munkatársai igazi mesterei a különböző vizuális effektusoknak, és többnyire nekik köszönhető az, hogy Din Djarin hajója, a Razor Crest ennyire ütősen festett a képernyőkön. A sorozat atyja, Jon Favreau többek között azt akarta, hogy a jármű felidézze az eredeti, George Lucas és Ralph McQuarrie által megálmodott dizájnokat, ami már önmagában nem volt egyszerű feladat.

Hirdetés

A Razor Crest életre keltéséhez nem kizárólag digitális trükköket használtak a készítők, hiszen miniatűr modell is készült a hajó alapján, az ütős kamerarendszereknek köszönhetően pedig remek felvételeket lehetett készíteni róla. Ha még több részletre és érdekességre vagytok kíváncsiak, mindenképp ajánlott megnézni a csapat több mint 17 perces videóját.

A The Mandalorian második évada október 30-án debütál a Disney+ kínálatában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)