Hirdetés

Így tréningezi magát Charlie Cox az új Daredevil sorozatra

|

A színész profi segítséggel készül fel arra, hogy újra jelmezbe bújjon.

Hirdetés

Az idei San Diego Comic-Conon végre hivatalosan is bejelentette a Marvel Studios, hogy új Daredevil sorozat készül a Disney+-ra, amelyben ismételten Charlie Cox öltheti magára a vak Matt Murdock szerepét, aki nappal ügyvéd, éjjel igazságosztó. A Fenegyerek nemrég tiszteletét tette az Amazon: Ügyvédben, ahol megvillantották az új jelmezét, de számíthatunk rá, hogy ez még alakulni fog.

Bár a tervek szerint 18 epizódosra tervezett Daredevil: Born Again sorozat csak 2024 tavaszán kerül fel a Disney streamingszolgáltatására, a főszereplő már nagyban készül a forgatásra és igyekszik formába hozni magát. 

Hirdetés

Cox felkészüléséről a Team KF Martial Arts gondoskodik, amely pár napja már hírét adta ennek az Instagramon, most viszont egy videót is megosztott az egyik edzésről. Erre az írországi Dublinban került sort, ahol a színész a Kin című bűnügyi dráma második évadát forgatja éppen az AMC+-ra.

A felvételhez csatolt szöveg külön dícséri Cox balhorgát, és kiderül belőle, hogy a színész tiszteletére már át is nevezték a Superman-ütést Daredevil-ütésre az edzőteremben. Nézzétek csak: 

Korábbi bejegyzésében az edző elárulta, hogy kezdetben némileg hezitált, mert ő profi harcosokat szokott felkészíteni, nem színészeket, de miután találkozott Charlie Cox-szal, gyorsan rájött, hogy Daredevil megformálója pontosan úgy akar edzeni, mint egy harcos.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Elmondása alapján Cox minden egyes kemény edzés után elszántan tért vissza az edzőterembe és el volt ájulva a színész munkamoráljától és tanulási hajlandóságától - ezek a tulajdonságok szükségesek ugyanis ahhoz, hogy valakiből elit harcos legyen. Cox állítólag azonnal beilleszkedett a csapatba, és elképesztő volt látni számukra a fejlődését az első naptól mostanáig, a Team KF Martial Arts pedig már alig várja, hogy mindez a belefektetett munka a közelgő showban is megmutatkozzon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)