Hirdetés

Így változtatnak Shazam jelmezén a második mozifilmben

|

A Shazam! Fury of the Gods rendezője megvillantotta a címszereplő DC Comics hős új gúnyáját.

Hirdetés

Nem keveset kell még várnunk a Shazam! Fury of the Gods bemutatójára, hiszen a 2019-es Shazam! folytatása csak 2023. június 2-án fog megérkezni az amerikai mozikba.

Az új filmről egyelőre nagyjából annyit tudunk, hogy Lucy Liu (Kalypso) és Helen Mirren (Hespera) személyében női főgonoszai lesznek, illetve gyakorlatilag minden fontosabb szereplő visszatér, így ismét Zachary Levi húzza magára például Shazam jelmezét.

David F. Sandberg rendező nemrég épp erről a jelmezről posztolt nemrég a Twitteren egy rövidke videót.

Hirdetés

Az alábbi felvétel ugyan csak pár kósza pillanat erejéig mutatja meg Shazam szuperhősruháját, az viszont már ezek alapján is kijelenthető, hogy a jelmeztervezők apróbb változtatásokat eszközöltek. 

A Shazam! Fury of the Gods előtt idén még megnézhetik a mozikba a DC-rajongók az új Suicide Squad filmet, 2022-ben pedig jön a  The Batman, a Black Adam, a The Flash, és az Aquaman 2 is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)