Hirdetés

Ilyen a fiatalabb Yoda mester a Star Wars: The High Republicban

|

Megjelent pár regény, és elindult a képregénysorozat, mely a Jedi-rend fénykorát mutatja be, ebben pedig a tapasztalt mester is tiszteletét teszi.

Hirdetés

A Star Wars: The High Republic lehet az a korszak, mely végre elhozza a Star Warsba azt a vérfrissítést, amiért a rajongók már évtizedek óta könyörögnek. Az első regények mellett elindult a Marvel-féle képregényszéria is, mely ebben az időszakban játszódik, de természetesen akad egy ismerős arc, aki később a Skywalkerek történetében is fontos szerepet tölt be. Némi spoiler következi a Light of the Jedi regényből és a Marvel The High Republic képregénysorozatából, tehát aki el szeretné olvasni azokat, az térjen vissza később.

A The High Republic nagyjából kétszáz évvel játszódik a Baljós árnyak történései előtt, mely útjára indította a Skywalker-sagát. Azt azonban a Jedi visszatér óta tudjuk, hogy Yoda mester akkor már benne járt a korban, hiszen 900 éves volt. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a képregények idején nagyjából 600-700 éves lehet, tehát már ekkor sem nevezhető kifejezetten fiatalnak. Sőt, az első Marvel füzet eseményeinek idején már a Jedi-rend nagymestere volt, azonban még messze nem volt az a mindentudó öreg bölcs, ahogy később a filmekben és sorozatokban ábrázolták.

A képregényből nemrégiben közzétett kis részleten az látható, ahogy egy bizonyos Avar Kriss mester (a Light of the Jedi regény főhőse) megkapja a peremvidéken működő Starlight Beacon nevű űrállomás irányításának feladatát, mely valószínűleg nagyon fontos szerepet játszik majd a további történések során.

A The Light of the Jedi regény és a Marvel-féle képregénysorozat első száma már megjelent, tehát angolul olvasható azok számára, akiket érdekel a Star Wars egy új korszaka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)