Hirdetés

Ilyen cukin még senki nem akarta megölni a Batmant

|

Mit kapunk akkor, ha a Disney egyik legjobb animációs filmjét és a DC legfelkapottabb képregényét ötvözzük? Nézzétek meg a saját szemetekkel, nekem úgysem hinnétek el.

Hirdetés

Valószínűleg mindenki látta a Frozent (aki valamiért nem, az most azonnal pótolja, természetesen angolul, mert a dalszövegek mégiscsak úgy az igaziak), és ha nem is emlékszik az összes dalra, a "Do you want to build a snowman" valószínűleg ismerősen cseng.

A dal paródiája, a "Do you want to kill the Batman" még tavaly debütált, akkor azonban csak egy rajzfilmből összevágott videoklipet kapott, pedig mindenki tudta, hogy ez a feldolgozás bizony többet érdemel. Most végre el is készült hozzá egy animáció, igaz, egyelőre csak egy rövid részlet, de nagyon bízunk benne, hogy nem marad ennyiben.

Michael Smith animációkkal foglalkozó szakember Youtube csatornáján rengeteg vicces anyagra bukkan az ember, többek közt erre a csodára is. A néhány másodperces animáció után megmutatja, milyen lépésekből is áll össze a folyamat, a végére pedig egy meglepetést is odabiggyesztett, így nem érdemes idő előtt elkapcsolni. A teljes dalt alább meghallgathatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)