Hirdetés

Ilyen hosszú lesz a Fekete Özvegy

|

Oké, nem egy Végjáték, de nagy kólát erre a filmre se vennénk.

Hirdetés

Ha az MCU egészét nézzük, akkor a Fekete Özvegy műsorideje nem lesz kiemelkedően magas. A Bosszúállók filmek jellemzően hosszúak, és volt egy-két komolyabb futamidő az egyes hősökre fókuszáló felvonások között is, ugyanakkor ha az elmúlt évek filmjeit vesszük számításba, akkor Scarlett Johansson sztorija lesz a leghosszabb mind közül a maga 133 percével. Még a Bosszúállók: Végjátékot követő Pókember: Idegenben sem volt ilyen hosszú, igaz, csak pár perccel maradt el.

Hirdetés

A legutóbbi Pókember film műsorideje 129 perc volt, míg a Captain Marvelé 124, a Hangya és a Darázs pedig már a 2 órát sem érte el. Ezek után kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire kell majd az a 2 óra 13 perc a Fekete Özvegynek.

A koronavírus járvány rendesen keresztülhúzta a Marvel számításait. A stúdió már vagy háromszor tolta el az MCU következő felvonásának premierjét, de egyelőre úgy tűnik, hogy a 2021. április 29-es dátum már marad - persze minden akár az utolsó pillanatban is változhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)