Hirdetés

Ilyen hosszú lesz a The Suicide Squad

|

James Gunn elárult néhány apróságot a hamarosan megjelenő filmről, többek között azt is, hogy lesz-e jelenet a stáblista után.

Hirdetés

Nemsokára megjelenik James Gunn következő képregényes alkotása, a The Suicide Squad, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, ezúttal is előkerülnek a szuperhősös filmeket tipikusan körülvevő kérdések. Szerencsére a rendező készséggel állt a rajongók rendelkezésére és szívesen elárult néhány apróságot a Twitteren.

Hirdetés

Talán már mondani sem kell, a rajongók egyik legégetőbb kérdése az volt, hogy a filmben lesz-e valamilyen stáblista utáni jelenet, amelyre a rendező sokak nagy örömére el is árulta a választ:

"Remélem nem ez a legfontosabb kérdés, hiszen a film maga a lényeg, de igen."

Gunn azt is elárulta, hogy a film nagyjából 2 óra hosszú lesz, ám néhány rajongó felvetése ellenére nem a stúdió akarta így, hanem a rendező szerint egész egyszerűen ilyen hosszúra sikerült:

"Megírtam, leforgattam és megvágtam a legjobb filmet, amit csak tudtam és végül ilyen hosszú lett. Senki nem tervezte, hogy ennyi lesz."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ezeken az egyszerűbb kérdéseken kívül persze sokan voltak, akik a film konkrét részleteire és meglepetéseire voltak kíváncsiak, de Gunn nyilván nem fog lelőni minden poént, úgyhogy innentől kezdve meg kell várnunk, amíg megjelenik a film.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)