Hirdetés

Ilyen lenne egy A Gyűrűk Ura film Wes Anderson rendezésében

|

Az MI a Star Wars után Tolkien világára is ráhúzta a népszerű rendező stílusát.

Hirdetés

Wes Anderson (A Grand Budapest Hotel, A fantasztikus Róka úr) napjaink egyik legismertebb rendezője, akinek jellegzetes stílusát már egyetlen képkockáról is felismeri bárki, filmjei pedig tömve vannak sztárokkal. Nem csoda hát, hogy amikor a filmrajongók rászabadultak a képgenerálásra a mesterséges intelligencia, például a Midjourney segítségével, akkor azzal a gondolattal is eljátszottak, hogy milyen lenne egy Alien-film Wes Anderson elképzelésében

Aztán kíváncsiak voltak arra is, hogy a Star Wars világával mit tudna művelni a rendező. Ez a téma  kimeríthetetlennek tűnik, és elkerülhetetlen volt, hogy A Gyűrűk Ura is sorra kerüljön. 

Hirdetés

Természetesen nem az új A Gyűrűk Ura filmek első része készült el titokban Anderson jóvoltából és kapott egy előzetest, hanem a Curious Refuge csapata játszott el azzal a gondolattal, hogy milyen lenne J.R.R. Tolkien világa Anderson stílusjegyeivel bemutatva. A látványra nem lehet panasz, és a szereposztás is parádés, hiszen Gollamot Willem Dafoe, Galadrielt Tilda Swinton, Aragornt Edward Norton, Gandalfot Bill Murray, Zsákos Frodót pedig Timothée Chalamet formálja meg ebben a változatban, de a többiek kiléte legyen meglepetés, vannak mókás párosítások is:

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)