Hirdetés

Ilyen lenne Sylvester Stallone Terminátorként

|

A deepfake megmutatja, hogy milyen lett volna, ha Arnold Schwarzenegger helyett más játssza el a T-800-ast.

Hirdetés

Már el sem tudjuk képzelni, hogy más legyen kedvenc akció-sci-fi filmjeink, a Terminátor - A halálosztó és a Terminátor 2. - Az ítélet napja központi alakjának megformálója, mint Arnold Schwarzenegger, aki olyan karizmával (és karizommal) bizonyította sziklaszilárdságát, hogy kevesen tudtak ellenállni a kisugárzásának.

A kor másik nagy akciócsillaga Sylvester Stallone volt, olyan ikonikus alakításokkal, mint a Rocky és a Rambo, a Terminátorral viszont Schwarzenegger egy polcra került vele. De mi történt volna, ha Stallone győzi meg James Cameront és a film nem az osztrák tölggyel valósul meg?

Hirdetés

A deepfake technológiának köszönhetően már ebben a kérdésben sem kell pusztán a fantáziánkra támaszkodni, ugyanis a CTRL Shift Face nevű YouTube-csatorna elkészítette a Terminátor felfrissített változatát ROOMBO címmel, amelyben Stallone helyettesíti a jövőből érkező Schwarzeneggert. A videó készítői azonban nem elégedtek meg egy arccserével, vicces cameókat is belecsempésztek a műbe, például Kanye West kukásemberként bukkan fel: 

Ha körbenéztek a srácok csatornáján, akkor olyan elvetemült crossovereket találhattok még, mint Jim Carrey a Ragyogásban, Willem Dafoe a Hannibalban vagy éppen Jeff Goldblum a Mr. Robotban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)