Hirdetés

Ilyen lesz a feltámasztott Futurama új szezonja

|

Még az első trailerre is sokat kellett várni, de már a célegyenesben van az animációs sorozat visszatérése.

Hirdetés

Az utóbbi években kirobbant streaming-háború példátlan igényt teremtett az új tartalmakra a szolgáltatók részéről, ami azt is magával hozta, hogy sok régi produkciót poroltak le egy újabb kör kedvéért. Ilyen például a zseniális Cobra Kai szériával felélesztett Karate kölyök franchise, vagy a kevésbé jól sikerült Disney+-os sorozattal folytatódó Willow.

Tavaly februárban derült ki, hogy a tíz éve befejezett Futurama is kap egy új esélyt a szintén a Disneyhez tartozó Hulu streaming platformon, több mint egy évvel a bejelentés után pedig megérkezett hozzá az első kedvcsináló is.

Hirdetés

A hulus költözéssel is viccelődő ("Hulurama") rövidke teaser épp csak annyit mutat a hivatalos számozás szerint 11. évadból, hogy megnyugodhassunk: mindenki itt van, a jól ismert stílust kapjuk a jól ismert szereplőkkel. Az új szezon július 24-én startol el, összesen 10 epizóddal bővítve Fry, Bender, Leela és a többiek kalandjait.

A folytatás szinopszisa szerint a friss részeket úgy alkották meg, hogy akár az új nézők is becsatlakozhassanak, míg a meglévő rajongók régen kínzó kérdésekre kaphatnak választ.

"A Futurama rövid, 10 éves szünet után diadalmasan kúszott ki a kriogéncsőből, a teljes eredeti szereplőgárdájával és szatirikus szellemiségével. A 11. évad tíz vadonatúj epizódja mindenki számára tartogat valamit. Az új nézők akár innen is felvehetik a fonalat, míg a régi rajongók évtizedek óta húzódó rejtélyekre kapnak választ - köztük Fry és Leela epikus szerelmi történetének fejleményeivel, Nibbler alomdobozának rejtélyes tartalmával, a gonosz Robotmikulás titkos történetével, valamint Kif és Amy ebihalainak hollétével. Mindeközben egy teljesen új járvány tombol a városban, a stáb pedig a vakcinák, a bitcoin, a cancel-kultúra és a streaming TV jövőjét vizsgálja."

A streamingre költöző Futuramában nemcsak a megszokott szinkronhangok térnek vissza, de az eredeti alkotók, Matt Groening és David X. Cohen is produceri szerepben bábáskodtak az új epizódok körül. A Hulu egyébként 20 részt rendelt a régi-új sorozatból, így a 12. évad érkezésére is számíthatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)