Hirdetés

Ilyen lesz a Netflixre készült Jurassic World animációs sorozat

|

Többek között Steven Spielberg, Frank Marshall és Colin Trevorrow produceri felügyeletével készült.

Hirdetés

Több fronton is bővül a Jurassic World franchise: jövőre mozikba kerülhet a Dominion alcímű új film, a háttérben állítólag már készül egy vadonatúj videojáték Jurassic World Aftermath néven és hamarosan elrajtol a Netflixen egy a fiatalokat megcélzó animációs sorozat, ami egészen furcsa elegyet vázol fel a klasszikus film, és a vasárnap reggeli gyerekmatiné hangulatát keverve. Nem tudjuk eldönteni, mit gondoljunk.

Hirdetés

A Jurassic World: Krétakori tábor (Camp Cretaceous) a Netflix és a DreamWorks Animation együttműködésében, többek között Steven Spielberg, Frank Marshall és Colin Trevorrow produceri felügyeletével készült, a történet középpontjában pedig hata tinédzser áll, akik egy őslényes kalandtábor miatt utaznak az Isla Nublarra, ám ott ragadnak, miután a dinók elszabadultak a szigeten. A széria első előzetese már nézhető, méghozzá magyar szinkronnal: 

A Jurassic World: Krétakori tábor szeptember 18-án kerül fel a streaming szolgáltató felhozatalába és nyolc 22 perces epizóddal igyekszik majd a frászt hozni a rajongókra. Szerintetek sikerülni fog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)