Hirdetés

Ilyen lesz LeBron James meze az új Space Jam filmben

|

Most először mutatták meg nekünk, milyen szerelésben lép majd pályára Space Jam: A New Legacy Tune Squadjának tagjaként LeBron James.

Hirdetés

Régóta tudjuk, hogy LeBron James főszereplésével készül a 1996-os Space Jam folytatása. A Space Jam: A New Legacy címen érkező új részben James mellett egy halom NBA és WNBA játékos szerepel majd, most pedig már azt is tudjuk, milyen mezt viselnek majd a meccseken a Tune Squad tagjai, vagyis a jófiúk.

Hirdetés

Az alábbi Twitter-bejegyzés villantotta meg azt a rövid videót, amelyben a híres kosaras az új Tune Squad atlétában és rövidnadrágban feszít. A szerkón ugyanazok a Bolondos dallamok rajzfilmekkel ikonikussá vált vörös-fehér koncentrikus körök köszönnek vissza, amiket anno Michael Jordan mezén is láthattunk az első részben, csak itt épp a felszerelés közel felét lefedik.

A filmben már biztosan szerepel Anthony Davis (Los Angeles Lakers), Klay Thompson (Golden State Warriors), Chris Paul (Oklahoma City), Damian Lillard (Portland Trailblazers), Diana Taurasi (Phoenix Mercury), Chiney Ogwumike (Los Angeles Sparks), és Nneka Ogwumike (Los Angeles Sparks), de persze színészekből sem lesz hiány: a stábhoz a Marvel filmek Hadigépe, Don Cheadle, valamint a Star Trek: Discoveryben játszó Sonequa Martin-Green is csatlakozott.

A rendezői székben Malcolm D. Lee ül, a premiert pedig 2021 júliusára tervezik - egyelőre még nem csúsztattak rajta a koronavírus miatt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)