Hirdetés

Ilyen tartalmakkal indul a SkyShowtime Magyarországon

|

Olyan blockbusterek is láthatóak lesznek rajta, mint a Top Gun: Maverick és a Jurassic World: Világuralom.

Hirdetés

Ha még nem lenne elég nehéz dönteni, hogy melyik szolgáltatóknál költsük el havonta a streamingre szánt pénzünket (a Disney+, az HBO Max, a Netflix, az Amazon Prime Video, az Apple TV+ vagy esetleg a Filmio is rendelkezésre áll), most bejön még egy szereplő, méghozzá komoly kínálattal. 

A SkyShowtime olyan stúdiók és csatornák különböző tartalmait olvasztja magába, mint a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Peacock és a Sky Studios. A streaming platform február 14-én fog elrajtolni Magyarországon (és hét másik európai országban) 1999 forintos havidíjjal, de kérdés, hogy milyen felhozatalt kapunk ezért cserébe, a verseny ugyanis kiélezett, a pénztárcák pedig nem feneketlenek. 

Hirdetés

A SkyShowtime legújabb közleményéből kiderül, hogy mik azok a kiemelt tartalmak, amiket már az induláskor megtekinthetünk, valamint az is, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a későbbiekben. A filmek közül olyan nagyágyúkkal kezd a szolgáltató, mint a Top Gun: Maverick és a Jurassic World: Világuralom, de a Downton Abbey: Egy új korszak, Az Északi és A rosszfiúk is a listát erősítik. 

Sorozatok tekintetében már jóval változatosabb a kínálat: a Yellowstone, az 1883 teljes évada és az 1923 első három része, a Halo teljes szezonja, a Jon Bernthalall készült American Gigolo mindegyik epizódja, a Jeremy Renner főszereplésével készült Mayor of Kingstown, a Star Trek: Strange New Worlds, Sylvester Stallone gengsztermókája (Tulsa King 1-3. rész), a Joseph Gordon-Levitt nevével fémjelzett Uber-sztori, illetve A Keresztapa forgatásáról készített The Offer is nézhető lesz. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ezeken kívül felkerül A Friend of the Family (Anna Paquin) thriller, a Nick Hornby Funny Girl című bestselleren alapuló Funny Woman 1-3. része (Gemma Arterton), az All the Sins finn krimi mindhárm évada, az Engedj be! sorozatváltozata (Demián Bichir), a Souls című dráma, a Malcolm D. Lee filmje alapján készült The Best Man: The Final Chapters, a Dror Mishani The Missing File című bestselleréből merítkező The Calling, a The Fear Index című pszichothriller-sorozat, a The Rising nevű krimi, a Tökéletes hang spin-off (Pitch Perfect: Bumper in Berlin) és John Wyndham sci-fi klasszikusának modern újragondolása, a The Midwich Cuckoos. 

Ami pedig a közeljövőt illeti, a következő újdonságokra számíthatunk a SkyShowtime-on: hamarosan elérhetővé válik Jordan Peele thrillere, a Nem, valamint a Mosolyogj! és a Fekete telefon című horrorok, amiket március 23-án Kenneth Branagh érzelmes, önéletrajzi ihletésű filmje, a Belfast követ. Sorozatoknál itt kezd február 17-től az olasz focis The Great Game rögtön három epizóddal, valamint itt folytatja majd hamarosan pályafutását A besúgó és a Ruxx, a cseh Czech It Out! és The Sleepers, a román Hackerville és Tuff Money, a horvát Success, továbbá érkezik egy 80-as évek elején játszódó bűnügyi thriller (A Town Called Malice) és a Kiefer Sutherlanddel készült Rabbit Hole is. 

Ti miket fogtok ezek közül megnézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)