Hirdetés

Ilyen újdonságokkal bővül júliusban a Disney+

|

Elsősorban a sorozatrajongók örülnek majd a felhozatalnak, amiben van Bleach és Futurama is.

Hirdetés

Nem ez a legfényesebb időszak a Disney történelmében: a Marvel-filmek és sorozatok többnyire nem úgy teljesítenek, ahogy szeretnék, a Pixart elgáncsolták a korábbi streaming-erőltetés miatt, a Star Warsnál pedig csak ígéretek vannak, egyelőre csak sorozatok terén történt előrelépés. A Disney+ sem teljesít úgy, ahogy kellene, ami miatt tartalmak tűntek el a licencdíjak megspórolása céljával, ez a folyamat pedig folytatódni fog - a napokban például az egyik film pár héttel a premier után került ki

Persze az élet nem áll meg, a vállalatnak tartalmakat kell szolgáltatnia a meglévő előfizetőknek, ennek köszönhetően most kiderült, hogy július folyamán mikkel bővül a platform felhozatala. 

Hirdetés

Július 5-től nézhető a Disney+-on az X-Akták 1-9. évada, szóval aki szeretné pótolni vagy újranézni Scully és Mulder parás kalandjait, az darálhatja is, de nem csak ez látható: a Kizazi Moto: A tűz nemzedéke című animációs sci-fi antológia (a Pókember: Irány a Pókverzum társrendezőjétől, Peter Ramsay-től) Afrikáról mesél futurisztikus technológiákkal, szörnyekkel és egyebekkel megspékelve; a Vigyázó szemekben egy fiatal nő történet ismerhetjük meg, aki egy gazdag manhattani családnál dolgozik dadusként, csakhogy a famíliában mindenkinek halálos titkai vannak - ahogyan neki is. 

Július 7-én a Védelmi zóna című romantikus thriller kerül fel, amit július 8-án a Bleach: A Thousand Year Blood War Part 2 követ, minden héten új epizóddal. Július 12-én az FX saját gyártású, négyrészes dokusorozata, A Hillsong titkai rajtol el, amely Carl és Laura Lentz lelkipásztorok nyilvános kilépéséről szól az egyházból. A lecke neve: Gyilkosság a krimikedvelőknek kedvez majd július 19-től, ebben Bryanna Fox pszichológus/volt FBI profilozó olyan sorozatgyilkosságok ügyeit tárja fel újra, amikben maradtak megválaszolatlan kérdések. Július 24-én befut a Futurama 11. évada is, tízéves szünet után tér vissza a kultikus animációs széria tíz új résszel.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Fontos az is, hogy július 7-én a Disney+-on is megkezdődik a 100 napos visszaszámlálás a Disney 100. évfordulójáig, ennek alkalmából nosztalgikus rövidfilmekre számíthatnak az előfizetők: ilyen a Bath Day (Macskaarisztokraták rövidfilm), a Building a Building, a Vízmánia, A csontváztánc, valamint a Figaro and Frankie is. Július 28-án pedig egy új kisfilm mutatkozik be, a Bolondos gőzhajó (ez az eredeti Willie gőzhajó párja lesz, amiben először bukkant fel a vásznon Mickey egér).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)