Hirdetés

Ilyennek képzelték el a Star Warst

|

A Lucasfilm összegyűjtötte az eredeti trilógia legjobb storyboardjait, hogy azokat egy fantasztikus könyvbe tehessék. Kell!

Hirdetés

Kedden jelenik meg a Star Wars Storyboards: The Original Trilogy, amelybe több, mint ezer rajzot zsúfoltak bele a készítők. A gyűjteményben ikonikus jelenetek és olyan képek is helyet kaptak, amelyek végül nem kerültek be a Star Wars filmekbe.

A korabeli rajzokból egyelőre csak néhányat mutattak meg, ezekből kiderül, milyen külsőt álmodtak meg eredetileg Palpatine-nek, Luke levágott keze hogyan mászott volna a fénykard felé, vagy hogy milyenre tervezték eredetileg C-3PO-t.

A könyvben nemcsak a képek, hanem hozzájuk fűzött kommentár is található, így a jelenetek hátteréről is olvashatunk. Joe Johnston azt is megosztotta, hogy több különböző technikát is kipróbáltak a storyboardok készítésénél, és bár némelyiket egyenesen utálta, az eredmény elég látványos lett. 

A galériában számos egyéb képet is találtok, érdemes szemezgetni. A könyv egyébként már előrendelhető, mindössze 25 dollárért juthatunk hozzá. Nektek hogy tetszik, lecsaptok rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)