Hirdetés

Imádják a nézők Chris Hemsworth netflixes újdonságát

|

Előkelő helyet foglalt el A pók feje, amiben a visszajelzések szerint zseniálisan alakít a színész.

Hirdetés

Chris Hemsworth nemcsak a Marvel filmes univerzumának Thorjaként lehet ismerős a filmkedvelők számára, hiszen az ausztrál színész tiszteletét tette már olyan ismert franchise-okban is, mint a Men in Black vagy a Szellemirtók, de egyéb, alapvetően korrekt alkotásokban is találkozhattunk vele.

Előfordulhat, hogy Hemsworth rövidesen szögre akasztja az MCU asgardi istenségének köpenyét, ám ez valószínűleg nem jelentené azt, hogy a jövőben nem láthatjuk más szerepekben sem. Sőt, legutóbbi Netflix-filmjét elnézve az lenne inkább a meglepő, ha kevés alkotásban tűnne fel a jövőben.

Hirdetés

A héten debütált a platform kínálatában A pók feje (angolul Spiderhead) című sci-fi thriller, amit a Top Gun: Maverick rendezője, Joseph Kosinski dirigált, a főbb szerepekben pedig Hemsworth mellett Miles Teller és Jurnee Smollett láthatóak. A premiert követően nagyon gyorsan a top 10-ben találta magát a film az Egyesült Királyságban és az USA-ban is, azóta pedig már az első helyet is megszerezte magának ezekben a régiókban.

Az erős teljesítmény pedig látszólag nem alaptal, ugyanis a nézők visszajelzései is meglehetősen pozitívak, és olyan is akadt, aki úgy véli, Hemsworth eddigi legjobb alakításának lehetett szemtanúja. Mások a rendezést és a soundtracket emelték ki, de ahogy azt már megszokhattuk, ez a film sem nyerte el mindenkinek a tetszését. A Rotten Tomatos oldalán például a kritikusok és a nézők pontszámai is elég gyatrák.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)