Hirdetés

Íme az MCU-s Hatalom Kövének teljes története

|

Hasonló idővonal készült már más Végtelen Kövek és egyéb fontos MCU-s tárgyak kapcsán is, de ezt nem lehet megunni.

Hirdetés

A hivatalos Marvel UK & Ireland Instagram-oldalon bukkant fel nemrég egy lapozgatós poszt formájában az MCU mozikból jól ismert Végtelen Kövek egyikének, egészen pontosan a Hatalom Kövének teljes idővonala.

A sztori (legalábbis MCU-s vonatkozásban) teljes, tehát egészen a Végtelen Kövek születésétől indul, és ott ért véget, mikor Tony Stark egyetlen csettintéssel eltörli Thanost és seregét, majd Amerika Kapitány visszaviszi ezt a követ (és a többit is) 2014-be - a Végtelen Kövek ugyebár a "fő" univerzumban elpusztultak, ezért időutazás segítségével pótolták őket a Bosszúállók: Végjátékban.

Hirdetés

A Hatalom Kövének teljes, hivatalos idővonalát alább találjátok a képeket lapozgatva.

A Marvel UK & Ireland Instagram-oldalon egyébként korábban közzétették már Amerika Kapitány pajzsa, az Idő Köve, a Mjölnir pöröly, és a Tér Köve hivatalos idővonalát is, szóval ha érdekel benneteket a téma, akkor érdemes lehet ránézni ezekre is. Valószínűleg hamarosan a Valóság, az Elme, és a Lélek Köve is sorra fog kerülni, beszámolunk majd arról is nektek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)